Beneficii

/ Beneficii

 1. SUNTEM PRIMUL ȘI SINGURUL PROPRIETAR

  Achiziționăm numai vehicule noi care sunt utilizate doar de clienții Business Lease în perioada de leasing. Alegeti un autovehicul de aici.

 2. ISTORIC SERVICE ȘI INCIDENTE UȘOR DE VERIFICAT

  Toate reparațiile și evenimentele acoperite de asigurare sunt înregistrate în sistemul intern - vi le putem pune oricând la dispoziție.

 3. NUMĂR DE KILOMETRI GARANTAT 100% 

  Cunoaștem vehiculele pe care le administrăm în cele mai mici detalii astfel că putem să garantăm 100% kilometrajul de la bordul vehiculelor noastre. 

   

 4. CONTRACT UȘOR DE ÎNCHEIAT 

  Ne asigurăm că toate contractele noastre sunt ușor de înțeles chiar și de cei care nu au studii juridice.

 5. soluții de finanțare avantajoase

  Avem o flotă de peste 4000 de vehicule, ceea ce ne ajută în negocierea celor mai bune oferte de finanțare, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. 

 6. CONFORT ȘI SIGURANȚĂ 

  Vă oferim vehicule de înaltă calitate, a căror vechime nu este mai mare de 5 ani. Dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră veți fi în deplină siguranță mulțumită gradului redus de uzură, calității serviciului și caracteristicilor de ultimă generație a vehiculului. În plus, pentru autovehiculele Cars & Care puteți beneficia de Garanție Extinsă

   

 7. ABORDARE PERSONALIZATĂ

  Asigurăm asistență personalizată fiecărui client de aceea vă rugăm să programați vizita la sediul Cars & Care  în avans. Nu ezitați să ne contactați în acest sens! 

Solicitare ofertă

Spuneți-ne care este vehiculul de care sunteți interesat.

Nu doriți să ne scrieți? Contactați-ne telefonic...+40 727 500 383

Înregistrare

Doriți să vă abonați la e-mail și să fiți întotdeauna informați despre evenimentele noastre?