+40727 500 383
L - J: 9:00-17:30, V: 16:00, S: 9:30-14:00
Până la final de iulie

Până la final de iulie

îți facem cinste cu primul plin de carburant.

Marca și modelul

Tip Caroserie

Anul de înregistrare

Kilometraj până la

Mașini nou adăugate

Finanțare

Dacă ați ales un autovehicul din oferta curentă, dar nu dispuneți de întreaga sumă necesară pentru achitarea acesteia, vă putem ajuta să accesați, prin intermediul partenerilor noștri, soluții de finanțare sau leasing personalizate care să acopere suma necesară. Reprezentanții noștri de vânzări vor gestiona toate demersurile necesare pentru ca dumneavoastră să puteți pleca la drum cu mașina dorită.
Vă putem ajuta+40727500383

De ce să cumpărați un autovehicul de la noi?

Renunțați la intermediari și achiziționați mașina direct de la proprietar - prin Cars & Care Business Lease.

Suntem primul și singurul proprietar

Puteți fi sigur că achiziționați vehiculul de la primul și singurul proprietar, deoarece mașina nu își schimbă proprietarul în timpul închirierii.

Istoric întreținere & reparații

Înregistrăm toate solicitările de reparații și daunele în sistemul nostru intern - vă putem pune la dispoziție toate aceste informații.

100% Garanția numărului de kilometri de la bord

Cunoaștem detaliile autovehiculelor noastre și, având în vedere că nu suntem traderi, garantăm numărul de kilometri de la bord.

Oferte avantajoase de finanțare

Avem o flotă de peste 4000 de mașini, ceea ce ne permite să punem la dispoziția clienților noștri diferite soluții de finanțare.
Clienții noștri spun:

Evaluarea clienților noștri

De fiecare dată luăm în considerare cele mai bune soluții pentru mobilitatea dumneavoastră. Pasiunea, cunoștințele și rețeaua noastră de parteneri stau la baza serviciilor de calitate. Nevoile dumneavoastră specifice sunt punctul nostru de plecare. Bine ați venit la Business Lease!

Vă putem oferi o mașină mai bună

Sunt interesat de o anumită mașină