FAQ

/ FAQ

CUM GARANTĂM ORIGINEA ȘI CALITATEA AUTOVEHICULELOR NOASTRE?

Business Lease furnizează servicii de leasing operațional pe piața românească din anul 2014, însă experiența noastră de peste 30 de ani în industrie reprezintă garanția profesionalismului nostru. Cu o flotă de peste 3000 de vehicule, un număr considerabil de vehicule sunt returnate lunar. Astfel, veți găsi în permanență în Cars & Care oferte avantajoase pentru autovehicule foarte bine întreținute. Avantajele  achiziției unei mașini prin intermediul companiei noastre, unic proprietar al acestora, sunt:  garanția provenienței (achiziții de mașini noi de la dealer) și înregistrarea tuturor aspectelor legate de autovehicul: istoric service și mentenanță.  

Vehiculul de companie este de obicei condus de un singur utilizator, astfel că uzura excesivă a acestuia nu este posibilă. 

CUM POT AFLA MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE VEHICUL? 

Puteți programa oricând un test drive împreună cu specialiștii noștri sau puteți verifica mașina la un service agreat de dumneavoastră. 

POT REZERVA MAȘINA PENTRU UN TEST DRIVE?

Cu siguranță. Vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru Alexandru Mușat, Remarketing Specialist, la numărul de telefon 0727500383 sau via email: a.musat@businesslease.ro

VREAU SĂ CUMPĂR O MAȘINĂ BUSINESS LEASE. CE DOCUMENTE TREBUIE SĂ PREGĂTESC?

Pentru achiziția vehiculului, persoanele fizice trebuie să prezinte cartea de identitate, iar persoanele juridice, Certificatul de Înregistrare.

CÂT DUREAZĂ TRANSFERUL de proprietate ȘI PREGĂTIREA DOCUMENTELOR?

Timpul necesar pentru transferul de proprietate este de 8 zile lucrătoare de la momentul efectuării plății. La cerere, putem oferi și serviciul de înmatriculare a vehiculului prin partenerii Business Lease, serviciu pentru care este necesară o procură notarială. 

După realizarea tuturor formalităților de transfer, mașina poate fi preluată de noul proprietar. La momentul preluării vehiculului, cumpărătorul trebuie să înmâneze procura notarială pentru realizarea formalităților de înmatriculare a mașinii. Toate acestea vor dura aproximativ 5 zile. 

mă puteți ajuta cu „administraREA“ (INSPECȚIA TEHNICĂ, EMISII ETC.)?

Pentru fiecare vehicul comercializat sunt realizate inspecția tehnică periodică și verificarea emisiilor. 

Solicitare ofertă

Spuneți-ne care este vehiculul de care sunteți interesat.

Nu doriți să ne scrieți? Contactați-ne telefonic...+40 727 500 383

Înregistrare

Doriți să vă abonați la e-mail și să fiți întotdeauna informați despre evenimentele noastre?